Garage Bert Bruil in Son voor herstel van autoschade

Een kras of deuk in uw auto is snel gemaakt: een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Wij van garage Bert Bruil geven u deskundig advies bij autoschade en zorgen voor vakkundig schadeherstel. Vertrouw daarom ook bij autoschade op het vakmanschap van onze monteurs! 

Een paaltje, een glijpartij in de sneeuw of betrokken bij een ongeluk? Al 30 jaar hebben wij ervaring met het herstel van kleine en grote autoschade. Van krasje tot meerdere deuken, wij zorgen dat u weer vlug op weg bent. 

Omdat schade aan uw auto al vervelend genoeg is kunnen wij in overleg en afhankelijk van de duur van herstel vervangend vervoer voor u regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden.


Specialist in autoschade herstel

U kunt met iedere auto of schade bij ons terecht. Wegens onze brede kennis van alle auto’s kunnen wij duidelijk en snel de schade vaststellen. We nemen de schade, mogelijke reparaties en bijbehorende kosten persoonlijk met u door. Pas als u akkoord geeft op het passende advies beginnen wij met de herstel werkzaamheden. 

Bij reparaties en vervanging maken wij alleen gebruik van de originele A-merk onderdelen die volgens de eisen van de fabrikant op de juiste manier worden gemonteerd. En dat tegen scherpe tarieven. 

Kortom wat voor schade u ook heeft, Garage Bert Bruil herstelt het voor u.

Kom gerust langs gereden of neem direct contact met ons op!