APK keuring Son en Breugel

Om zowel de veiligheid van u en andere weggebruikers te vergroten en schade aan het milieu te beperken is het wettelijk verplicht om uw auto APK te laten keuren. Tijdens deze keuring worden voertuigen aan de hand van deze officiële regelgeving omtrent veiligheid en milieu getest. Rijden in een voertuig zonder geldige APK is naast gevaarlijk ook strafbaar en u bent daarnaast mogelijk niet verzekerd indien u bij een ongeluk betrokken bent. 

Het is dan ook van groot belang dat u een periodieke APK keuring laat uitvoeren. Wanneer en hoe vaak is afhankelijk van factoren zoals soort voertuig, type brandstof en datum van eerste toelating. Indien u al eerder een keuring heeft gehad staat de vervaldatum op het APK-keuringsrapport.

Bent u er niet helemaal zeker van dan staan wij u graag te woord. 


Waarom Garage Bert Bruil als uw APK-specialist? 

Onze garage is RDW-erkend wat betekent dat onze APK-keurmeester bevoegd is om uw auto volgens de regelgeving te controleren. Daarnaast beschikken wij over de modernste apparatuur en werken wij uitsluitend met A-merk onderdelen indien er iets vervangen of gerepareerd dient te worden. Met een duidelijke en heldere aanpak en offerte vragen wij altijd eerst om uw toestemming. 

Bent u op zoek naar een specialist voor de APK keuring van uw auto in de buurt van Son en omstreken? U kunt altijd op de kennis en ervaring van Garage Bert Bruil rekenen. Met onze goede service en scherpe tarieven zit u zo weer veilig op de weg.

Neem direct contact met ons op of kom gerust bij ons langsgereden.