Banden

Voor veiligheid en comfort is goed contact met de weg essentieel. De banden onder uw auto dienen voor stabiliteit, wendbaarheid en grip te zorgen. De juiste banden voor uw auto en het seizoen zijn dan ook onmisbaar. Autogarage Bert Bruil in Son en Breugel adviseert u hierin graag. Als merkonafhankelijk bandenspecialist bieden wij een zeer breed assortiment autobanden aan.  

Heeft u een lekke band waarmee niet is doorgereden? Ook dan kunt u bij Garage Bert Bruil terecht. Wij kunnen deze namelijk vaak repareren en balanceren zodat u geen nieuwe band hoeft te kopen en dus veel geld bespaart. 

Of merkt u dat de auto scheef trekt? Wij lijnen uw auto graag voor u uit en adviseren u om dit eens per jaar of om de 20.000 km te laten controleren. Ook is het verstandig om de voor- en achterbanden om de 10 tot 15 duizend kilometer om te wisselen omdat deze op een andere manier slijten. Door ze om te wisselen slijten ze gelijkmatiger en hebben ze een langere levensduur. 

Kortom merkt u iets of is een inspectie alweer lang geleden? Neem gelijk contact met ons op. 


Autogarage Bert Bruil voor uw autobanden

Onze vakmensen geven betrouwbaar en onafhankelijk advies over uw autobanden. Bekende A-merk autobanden zijn bij autogarage Bert Bruil direct leverbaar.

U kunt zowel voor zomer- als winterbanden bij ons terecht voor personenwagens, bestelwagens, caravans, aanhangers en alle overige voertuigen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in high performance banden.

Repareren, wisselen, uitlijnen en opslag van uw banden? Wij verzorgen alles omtrent autobanden zodat u snel en zorgeloos de weg op kan en dat doen we al meer dan 25 jaar!