Aircocheck

Veel auto’s en bedrijfswagens hebben een airco, zodat u comfortabel, geconcentreerd en ontspannen kunt autorijden. Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Zelfs een goedwerkende airco verliest tot 10% koudemiddel per jaar. Te weinig koudemiddel kan de compressor van de airco beschadigen: een dure reparatie! Laat uw airco daarom regelmatig controleren door Garage Bert Bruil in Son en Breugel.

 

Aircoservice in Son en Breugel

Weten of uw airco nog goed werkt? Kom dan langs bij garage Bert Bruil in Son en Breugel voor de gratis AircoCheck. Onze specialisten controleren de werking van uw airco en of deze de temperatuur nog onder controle houdt. Met een Airco Servicebeurt wordt het koudemiddel van uw airco vervangen. Met Airco Fresh wordt uw airco gereinigd van bacteriën en schimmels en voorzien van een frisse geur. Wij adviseren een jaarlijkse controle en eens per twee jaar een servicebeurt voor uw airco.

 

Waarom aircoservice van Garage Bert Bruil?

De aircospecialisten van garage Bert Bruil in Son zorgen ervoor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen, geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts kunnen veroorzaken. Wij hebben een speciaal controle- en onderhoudsprogramma voor aircosystemen.  

Een goedwerkende airco in uw auto maakt autorijden comfortabel én veiliger. Met een prettige temperatuur kunt u zich immers beter concentreren. Met onze AircoCheck en servicebeurten blijft uw airco goed werken en uw autorit aangenaam.