Onderhoud en reparaties

Om uw veiligheid en de levensduur van uw auto te waarborgen is periodieke controle en onderhoud essentieel. Voorkom dat u met pech naast de weg komt te staan door uw auto regelmatig vakkundig te laten controleren. Zo worden gebreken en slijtage vroegtijdig opgemerkt en verholpen. Wij raden u aan om minimaal eens per jaar uw voertuig deskundig te laten controleren.

Olie verversen of nieuwe banden? Groot onderhoud of slechts een kleine reparatie? 

Met 30 jaar ervaring en kennis van alle merken bent u voor vakkundig onderhoud en reparatie bij Garage Bert Bruil aan het juiste adres. U kunt dan ook met elk merk en type bij ons terecht. Wij helpen u graag weer op weg.


Wat mag u van ons verwachten?

Onderhoud en reparaties worden volgens de richtlijnen van BOVAG uitgevoerd. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons altijd voorop. Daarnaast communiceren wij altijd eerst met u over de uit te voeren werkzaamheden en bijhorende kosten alvorens wij ermee aan de slag gaan. Zo bent u altijd op de hoogte en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Eerlijk en transparant. 

Onze deskundige automonteurs werken uitsluitend met de kwaliteit van A-merk onderdelen. Bij het monteren worden altijd de voorschriften van de fabrikant gehanteerd. Middels trainingen, cursussen en examens blijft de kennis van onze monteurs actueel waardoor zij voor elk gebrek een juiste oplossing hebben. 

Met autogarage Bert Bruil in Son en Breugel gaat u altijd weer met een veilig gevoel de weg op. 

Neem contact met ons op of kom gerust eens langsgereden.